De vakantie is voorbijgevlogen, het zand zit net niet meer in je slippers, en bam! – we zijn alweer meer dan week onderweg in het nieuwe schooljaar. Dit jaar belooft weer een mooi en betekenisvol schooljaar te worden, waarin we samen werken aan het laten groeien van de talenten van onze leerlingen en hen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Het startsein hebben we alvast met een knal gegeven tijdens de jaarlijkse Consent Borrel, dit keer weer in de vertrouwde en altijd smaakvolle omgeving van De Twentsche Foodhal. Voor het derde jaar op rij was dit plek waar onze fantastische medewerkers elkaar vonden voor een goed gesprek, heerlijke hapjes en een drankje (of twee). Uiteraard gingen de voetjes ook weer van de vloer, want onze collega, DJ Gert, liet alle verzoeknummers voorbijkomen!

En ja, we kunnen het gewoon niet laten: het was wéér een doorslaand succes. Een beetje bijpraten, een beetje lachen, en vooruitblikken op een prachtig jaar vol nieuwe avonturen, leerzame uitdagingen en – als het aan ons ligt – héél veel plezier. Samen maken we er weer iets onvergetelijks van!

Het is tijd om de mouwen op te stropen, de schouders eronder te zetten en samen die grote successen te vieren die we in het vizier hebben. We zijn meer dan klaar voor wat dit schooljaar ons brengt, en als de sfeer van de borrel een voorbode is… nou, dan zit het wel goed!

Op naar een topjaar! 🚀

Stichting Consent – voor geluk en talent!