Met trots kondigen we aan dat OBS Twekkelerveld en OBS La Res met ingang van het nieuwe schooljaar fuseren! Deze fusie betekent een spannende en uitdagende fase voor beide scholen en biedt een geweldige kans om samen een nog betere leeromgeving te creëren voor onze leerlingen. De locatie in de wijk Twekkelerveld zal voortaan bekend staan als La Res locatie Noord.

Deze fusie maakt het mogelijk om het openbaar onderwijs in de wijk Twekkelerveld een impuls te geven en biedt daarnaast nog meer kinderen de kans om gebruik te maken van het unieke concept van La Res.

OBS La Res kenmerkt zich onder andere door flexibele onderwijstijden, waardoor kinderen flexibel verlof op kunnen nemen buiten de vakanties om, en het werken in units, waarbij twee klassen aan elkaar worden gekoppeld en drie medewerkers verantwoordelijk zijn voor twee groepen. Daarnaast is er ruimte voor sport en bewegen en is het onderwijs eigentijds en innovatief. Er wordt uitgegaan van de groei van de leerling, waarbij in de units gebruik gemaakt wordt van elkaars talenten, zodat deze optimaal benut worden.

We kijken ernaar uit om aan deze nieuwe reis te beginnen!